Nieuws

Geslaagde open dag 2020

Hartelijk dank aan alle bezoekers! Wij willen alle bezoekers aan onze open dag 2020 van harte bedanken! We vonden het een zeer geslaagde en gezellige bijeenkomst. Dankzij uw steun en enthousiaste inkoop van wijn kunnen wij ook in 2021 weer volop aan de slag in de wijngaard. Hou de komende weken de gaard in de gaten, dan zult u ons zeker zien oogsten! Verhinderd? Kon u er op de open dag niet bij zijn, maar wilt u toch nog graag genieten van een echte “Domein Klingelberg”?

Ga door met lezen

Update #3: Open Dag 2020

Hij gaat door: open dag Domein Klingelberg 2020 Zoals al eerder aangekondigd organiseren we ook in 2020 weer een open dag en wel op zondag 13 september as. Uiteraard houden ook wij daarbij rekening met voorzorgsmaatregelen i.v.m. het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Dat betekent concreet voor onze open dag het volgende: We zijn langer open, van 12:00h - 18:00h, waardoor u langer de gelegenheid heeft om verspreid over de dag de wijngaard te bezoeken.

Ga door met lezen

Je moet eens weten wat je nu al niet met PIN kan doen!

PIN, PIN, PIN, PIN! Je moet eens weten… Diegenen onder u die al wat langer mee gaan herinneren zich wellicht het reclamemuziekje uit de jaren 80 nog (u weet wel, toen Loekie de Leeuw nog de STER aankondigde): “PIN, PIN, PIN, PIN …”. We zijn inmiddels 40 jaar verder, en de betaalwereld heeft niet stilgestaan. We hebben goed nieuws: ook Domein Klingelberg gaat mee in de vaart der PINners, u kunt vanaf nu ook direct met uw bankpas of creditcard bij ons afrekenen, zelfs als we de bestelling komen brengen.

Ga door met lezen

De netten hangen, nu komt het rijpen!

De netten hangen, tijd voor rust en rijpen! Mensen die al langer in de buurt wonen, of regelmatig langs de wijngaard wandelen zullen het kennen van eerdere jaren: de wijngaard is van netten voorzien. Dit is voor ons de laatste stap van een seizoen noeste arbeid voordat we kunnen oogsten eind september of begin oktober. De functie van de netten is om te voorkomen dat de vogels al te veel afsnoepen van onze oogst.

Ga door met lezen

Update #2: Open Dag 2020

De flyer lag al in de bus! Zoals al eerder aangekondigd is de open dag van Domein Klingelberg dit jaar op zondag 13 september. Als u in de buurt woont hebt u ongetwijfeld de flyer ontvangen en daarop kunnen zien dat de gaard dit jaar langer open is tijdens dit feest, van 12:00h tot 18:00h. We hopen het hiermee mogelijk te maken dat iedereen verspreid over de dag op een gezellige en veilige manier langs kan komen.

Ga door met lezen

Vooraankondiging: Open Dag 2020

Zondag 13 september: Open Dag 2020! Zegt het voort! Ook dit jaar organiseert Domein Klingelberg weer een open dag. Gepland voor zondag 13 september as., muzikaal luister bijgezet door Samusa. Zet het vast in uw agenda en mis het niet! Veilig en gezellig Als gaardeniers vinden we het belangrijk dat u en wij een gezellige, ontspannen en zeker ook een veilige open dag kunnen genieten. We nemen daarom de nodige voorzorgsmaatregelen om de risico’s omtrent het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Ga door met lezen

Zomer 2020 - Verkoop aan de gaard

Zomer 2020: Verkoop aan de gaard Vanwege de coronamaatregelen zullen velen van u wellicht vaker thuis zijn dan normaal. Wat is er dan lekkerder dan genieten van een glaasje Domein Klingelberg op eigen terras? Om het makkelijker te maken om onze wijnen aan te schaffen is het in de hele maand juli en augustus mogelijk om op zaterdagochtend, als wij in de wijngaard aan het werk zijn, direct aan de wijngaard Domein Klingelberg te kopen.

Ga door met lezen

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website Van harte welkom op onze volledig vernieuwde website! Via deze vernieuwde site houden wij u als vanouds op de hoogte over de ontwikkelingen in onze mooie buurtwijngaard. Ook kunt u net als voorheen via de website onze wijnen bestellen. We hopen dat de nieuwe website bij u in de smaak valt! De gaardeniers van Domein Klingelberg

Ga door met lezen